BEREID UW FYSIEKE BEVEILIGINGSNETWERK VOOR OP IP

Migreren naar de geavanceerde mogelijkheden van een IP-gebaseerde beveiligings- en bewakingsoplossing is de beste stap voor de bescherming van uw mensen, klanten en bedrijf. Maar de uitdaging is groot. Om hoge kosten, risico’s en onderbrekingen te voorkomen, is een goede planning cruciaal. Als u uw LAN-upgrade ontwerpt met PoE-switches met groot bereik, maakt u het eenvoudiger en bespaart u kosten. Denk aan deze tips tijdens het plannen van uw migratie naar IP:

#1: Maak een lijst:

Documenteer alle IP-eindpunten die u wilt implementeren (bijv. IP-camera’s, luidsprekers etc.) en de specifieke locatie van elk apparaat.

#2: Denk aan de bandbreedte:

Bepaal de benodigde bandbreedte voor de apparaten en vereisten van vandaag en morgen. Voor realtime-applicaties is het belangrijk dat er bandbreedte beschikbaar is. Dankzij de punt-naar-punt-topologie en vaste bandbreedte per eindpunt is er altijd genoeg bandbreedte beschikbaar, ongeacht de lasten op de productie of andere netwerken. IP-camera’s vereisen meestal tussen de 3 en 50 mbps of minder.

#3: Voedingsoverwegingen:

Vergeet niet dat IP-beveiligings- en bewakingsapparaten meestal tussen de 5 en 30 watt aan stroom verbruiken.

#4: Houd het netwerk gescheiden:

U wilt niet dat IP-eindpunten en applicaties op uw belangrijkste productienetwerk zitten. Gezien de bandbreedtevereisten voor het streamen van video wordt aanbevolen om een fysiek afzonderlijke LAN aan te leggen voor IP-beveiliging.

#5: Bespaar door uw huidige hardware te gebruiken:

De bestaande coax punt-naar-punt-infrastructuur kan worden gebruikt voor nieuwe PoE over coax-switches met groot bereik. Door de bestaande coaxinfrastructuur te transformeren bij de migratie naar IP, bespaart u de kosten voor het weghalen en vervangen van de infrastructuur.

#6: Elimineer de afhankelijkheid op IDF-kasten:

PoE over coax-switches met groot bereik bieden voordelen ten opzichte van standaard PoE-switches en maken de afstandsbeperkingen en afhankelijkheid van meerdere IDF-kasten overbodig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over hoever het eindpunt is verwijderd van de dichtstbijzijnde IDF-kast. De introductie van nieuwe switches brengt geen nieuwe IDF-kastvereisten met zich mee.

#7: Profiteer van kostenbesparingen op belangrijke gebieden:

Door de bestaande infrastructuur een nieuw leven te geven, kan het bespaarde geld worden gebruikt voor applicaties, voor een betere ROI in plaats van aan infrastructuur.

Download de PDF hier.