NV-214A-M Video zend/ontvangstapparaat

[NV-214A-M]

Het Model NV-214A-M video zend/ontvangstapparaat van NVT is een passief (niet versterkt) apparaat dat transmissie van real-time monochroom of kleurenvideo via Cat5 Unshielded Twisted-Pair (UTP) mogelijk maakt. Baseband (composiet) signalen van ieder type worden ondersteund.

Dit product is een verbetering op het populaire NV-213A video zend/ontvangstapparaat van NVT. De passieve NV-214A-M heeft een 229mm mini-coax pigtail kabel waardoor plaatsing in de camerabehuizing in de meeste koepelcamera’s en een groot aantal bevestigingsmogelijkheden in zijn algemeenheid aan beide uiteinden van het systeem mogelijk worden. Het is in staat om een volledig genivelleerd signaal naar de DVR te sturen, indien gebruikt met actieve ontvangstapparatuur van NVT en is tegelijkertijd compatibel met alle passieve producten van NVT voor toepassingen onder 225m. De NV-214A-M video zend/ontvangstapparaat bevat ook een verbeterde transiëntbescherming die een grondschroef overbodig maakt.

De ongeëvenaarde ruisonderdrukking en lage emissies van de NV-214A-M maakt het mogelijk dat videosignalen tegelijkertijd via dezelfde kabelbundel als telefoon, datacom of laagspanningsvoeding verstuurd kunnen worden. Hierdoor wordt het gebruik van een gedeelde of bestaande kabelstructuur mogelijk.

[ipcalloutDE]
[chariotcalloutDE]
[projectcalloutDE]