NV-216A-PV Video zend/ontvangstapparaat

[NV-216A-PV]

Het model NV-216A-PV video zend/ontvangstapparaat van NVT met voeding is een passief (niet versterkt) apparaat dat transmissie van real-time monochroom of kleurenvideo via Cat5 Unshielded Twisted-Pair (UTP) mogelijk maakt. Baseband (composiet) signalen van ieder type worden ondersteund.

Het model NV-216A-PV video zend/ontvangstapparaat maakt de transmissie van CCTV video laagspanningsvoeding via een UTP-kabel mogelijk. De zend/ontvangstmotor van het populaire NV-214A-M video zend/ontvangstapparaat van NVT is in de NV-216A-PV ingebouwd, met als extra toegevoegde waarde de voedingsaansluitingen van de camera. De voeding en de video worden via UTP en RJ45 aansluitingen geleid. De NV-216A-PV, wanneer gebruikt bij de camera, heeft een compacte body, een mannelijke BNC voor directe aansluiting op de camera en is compatibel met de serie PVDTM producten van NVT. Sluit de RJ45 op een kabel met 4 aderparen aan om naar de kabelintegrator van NVT geleid te worden en vervolgens naar een actieve of passieve ontvangsthub in de MDF/Regelkamer.

De ongeëvenaarde ruisonderdrukking en lage emissies van het de NV-216A-PV maakt het mogelijk dat videosignalen tegelijkertijd via dezelfde kabelbundel als telefoon, datacom of laagspanningsvoeding verstuurd kunnen worden. Hierdoor wordt het gebruik van een gedeelde of bestaande kabelstructuur mogelijk. De NV-216A-PV heeft een beperkte levenslange garantie, is UL en cUL gecertificeerd, en voldoet aan CE, RoHS en WEEE.

[ipcalloutDE]
[projectcalloutDE]
[chariotcalloutDE]