NV-218A-PVD Video zend/ontvangstapparaat

[NV-218A-PVD]

Het Model NV-218A-PVD video/audio zend/ontvangstapparaat met voeding en data van NVT is een passief (niet versterkt) apparaat dat transmissie van real-time monochroom of kleurenvideo via Cat5 Unshielded Twisted-Pair (UTP) mogelijk maakt. Baseband (composiet) signalen van ieder type worden ondersteund.

De zend/ontvangstmotor van het populaire NV-214A-M video zend/ontvangstapparaat van NVT is in dit nieuwe product ingebouwd, met als extra toegevoegde waarde de voeding- en data-aansluitingen naar en van de camera. De voeding, video en data worden via UTP en RJ45 of via schroefloze aansluitblok input/outputs geleid. De passieve NV-218A-PVD, indien gebruikt bij de camera, heeft een 483mm mini-coax pigtail kabel voor een directe video output aansluiting van de camera. Er bevinden zich naast deze coaxkabel twee paar schroefloze aansluitblokken voor een snelle aansluiting voor de voeding en data van u camera. Op het “huis” of output kant van het product heeft u de mogelijkheid de gemakkelijke schroefloze UTP-aansluitingen of de efficiëntere RJ45 te gebruiken.

De ongeëvenaarde ruisonderdrukking en lage emissies van de NV-218A-PVD maakt het mogelijk dat videosignalen tegelijkertijd via dezelfde kabelbundel als telefoon, datacom of laagspanningsvoeding verstuurd kunnen worden. Hierdoor wordt het gebruik van een gedeelde of bestaande kabelstructuur mogelijk. De NV-218A-PVD heeft een beperkte, levenslange garantie en is UL en cUL gecertificeerd.

[ipcalloutDE]
[projectcalloutDE]
[chariotcalloutDE]