Ethernet over Coax EoC Zend/ontvangstapparaat met PoE-voedingEthernet over Coax EoC Zend/ontvangstapparaat met PoE-voeding

[NV-EC-1701]

Het model NV-EC1701 Ethernet over Coax EOC Transceiver van NVT is een compacte mediaconverter waardoor er met behulp van coax-kabel 10/100 BaseT Ethernet en PoE voeding verstuurd kan worden. Deze EoC apparatuur worden gewoonlijk in oudere installaties gebruikt waar de bestaande coax opnieuw wordt gebruikt als onderdeel van een upgrade naar IP-camera’s. 48 VDC klasse 2 voeding wordt aan een zend/ontvangstapparaat geleverd, die die dit vervolgens naar maximaal vier externe zend/ontvangstapparaten en hun PoE camera’s distribueert.

Deze zend/ontvangstapparaten zijn heel eenvoudig te gebruiken, er hoeven geen IP- of MAC-adressen geconfigureerd worden. Status-LED’s geven een indicatie van de voedings- en aansluitconnectiviteit/activiteit voor RJ45- en BNC-poorten. De NV-EC1701 wordt ondersteund door de prijswinnende klantenservice van NVT en een beperkte levenslange garantie.

De afstand en het aantal ondersteunde apparaten zal vaak minder zijn als gevolg van spanningsverlies op de kabel. Zie afstandstabel kabel.

[ipcalloutDE]
[projectcalloutDE]
[chariotcalloutDE]